Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Bekendmakingen

Op de landelijke website www.overheid.nl vindt u besluiten en andere berichten die door gemeenten, provincies en waterschappen via Overheid.nl gepubliceerd worden. Daar vindt u ook de officiele bekendmakingen van de gemeente Gennep. Deze bekendmakingen worden ook elke week in de gemeenterubriek in de Maas- en Niersbode gepubliceerd. 

Berichten over uw buurt

U kunt via www.overheid.nl ook eenvoudig zoeken naar Berichten over uw buurt.
Denk aan formele besluiten zoals vergunningen, bouwplannen en plaatselijke regelgeving, die direct invloed op uw buurt hebben.
De berichten zijn afkomstig van voornamelijk gemeenten, waterschappen en provincies.

E-mailservice Overheid.nl

U kunt zich ook inschrijven voor de e-mailservice van overheid.nl. Hiermee ontvangt u besluiten en andere berichten die ondermeer door gemeenten, provincies en waterschappen via Overheid.nl gepubliceerd worden. U kunt het type bericht instellen en van welke organisatie u deze berichten wenst te ontvangen.