Sluit venster x

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen.

Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Gemeentegids

Jaarlijks wordt in Gennep een gemeentegids uitgebracht. De gemeentegids 2020/2021 wordt in het najaar van 2020 verspreid. Het bedrijf Akse Media beheert de gegevens in deze gids. De digitale gemeentegids van Gennep bevat de adresgegevens van de (sport) verenigingen, organisaties, stichtingen, instellingen en scholen in de gemeente Gennep.

Aanmeldingen, aanvullingen op en wijzigingen in de gemeentegids Gennep zijn van harte welkom. Stuur daarvoor een e-mail naar: redactie@aksemedia.nl o.v.v. gemeentegids Gennep. Dit kunt u tot en met 22 mei 2020 doorgeven.

Bekijk hier de gemeentegids 2019/2020 digitaal, blader pdf versie, of vraag een (extra) exemplaar aan door een e-mail te sturen naar gemeente@gennep.nl, o.v.v. 'Gemeentegids'.

Fotowedstrijd

De gemeente Gennep kent veel fotogenieke plekken. En ongetwijfeld ook veel inwoners die daar mooie foto’s van maken. Fotografeert u graag de omgeving, natuur, evenementen of andere kermerkende dingen in onze gemeente? Doe dan mee met de fotowedstrijd voor onze gemeentegids 2020/2021. De winnende foto’s krijgen een plaats in de nieuwe gids.

Maak kans op een cadeaubon

De fotografen van de drie mooiste foto’s winnen een cadeaubon. De foto’s verschijnen daarnaast in de nieuwe gemeentegids. De winnaars krijgen bericht via de mail.

Hoe kunt u meedoen?

Tot en met maandag 1 juni 2020 kunt u uw foto(‘s) sturen naar communicatie@gennep.nl onder vermelding van ‘fotowedstrijd gemeentegids 2020/2021’. Vermeld in de mail uw naam, e-mailadres en een omschrijving van de foto. U mag drie foto’s per persoon insturen.

Voorwaarden

  • U kunt de foto’s tot en met maandag 1 juni 2020 naar communicatie@gennep.nl sturen met als onderwerp 'fotowedstrijd gemeentegids 2020/2021’. Vermeld hierbij uw naam, e-mailadres en plaats en omschrijving van de foto’s.
  • U mag maximaal drie foto’s per persoon inzenden.
  • De foto’s moeten genomen zijn in de gemeente Gennep en herkenbaar zijn voor de gemeente. De foto’s moeten actueel zijn (niet ouder dan twee jaar).
  • De foto’s moeten digitaal in JPEG/JPG-formaat worden aangeleverd met een minimale resolutie van 300dpi of minimaal 1 MB per foto en zijn vrij van auteursrechten.
  • Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft de fotograaf de gemeente het recht om de foto’s zonder vergoeding en vrij van rechten te gebruiken voor promotionele doeleinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gemeentelijke website, social media en de gemeentegids.
  • Als u personen fotografeert, dient u vooraf toestemming te vragen aan de personen op de foto voor publicatie van de foto. Daar bent u zelf verantwoordelijk voor.
  • Alleen inwoners uit de gemeente Gennep kunnen deelnemen aan de fotowedstrijd.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.