Sluit venster x

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen.

Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Gemeenterubriek in Maas- en Niersbode

Op dit moment gaat de gemeenterubriek van de VIA over naar een andere krant: De Maas- en Niersbode. Vanaf 31 maart publiceren wij hierin onze nieuwsberichten en bekendmakingen. Onderstaande informatie zullen wij spoedig actualiseren.

Download hieronder de wekelijkse pagina's 'Gennep Actueel' in de VIA regio Venray. Hierin staan als service de publicaties van de gemeente, zoals omgevingsvergunningen en bestemmingsplannen en de nieuwtjes van de gemeente.

Wilt u iets in de VIA regio Venray teruglezen? Ga dan naar de digitale krant van de uitgever.

Afhaalpunten

Abonnees van De Limburger ontvangen de VIA samen met de krant op woensdag. Bent u geen abonnee? Dan kunt u de VIA gratis ophalen bij een van de afhaalpunten, zoals het gemeentekantoor en supermarkten. 

Gemeentenieuws op de radio

Gemeente Gennep is wekelijks op de radio te horen met een aantal uitgelichte nieuwsberichten uit de gemeenterubriek. De uitzending is op woensdagavond omstreeks 18.45 uur en in de herhaling rond 22.45 uur te beluisteren in het actualiteitenprogramma ‘Maasland Actueel’. Maasland Radio is te beluisteren via de ether (89.6 - 92.9 - 107.7 FM), kabel (87.5 FM) en digitaal (Ziggo 921/1921 en KPN 1128).
De radio-uitzending is ook te beluisteren via een podcast (audiobestand) op GennepNews.

Archief