Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Het inrichtingsplan voor de buitenruimte is definitief

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan een plan voor de inrichting van de buitenruimte. Daarbij hebben diverse partijen, waaronder de scholen, meegedacht en input geleverd. Bureau Idverde heeft nagenoeg alle wensen en eisen verwerkt in een definitief ontwerp, dat u kunt zien op deze pagina.

In de onderstaande video licht bureau Idverde het inrichtingsplan voor de buitenruimte toe:

A.V.G. Wegenbouw gaat de buitenruimte realiseren

In januari 2021 vond de aanbesteding voor een bouwteamaannemer voor de realisatie van de buitenruimte van het KEC plaats. Deze goed verlopen procedure heeft ertoe geleid, dat het besluit tot gunning is genomen voor A.V.G. Wegenbouw. De aannemer gaat nu samen met bureau Jens het plan verder uitwerken en voorbereiden. De planning van de aannemer is erop gericht om in april te starten en in de zomer de eerste fase op te leveren. Zo kan het KEC met ingang van schooljaar 2021/2022 in gebruik worden genomen.