Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Arriva wijzigt busdienstregeling (23-02-2021)

Arriva Nederland heeft sinds het uitbreken van de coronapandemie te maken met minder reizigers. De dienstverlening wordt hierop aangepast. Ook Arriva Limburg heeft de busdienstregeling vanaf zondag 21 februari gewijzigd. Dat heeft gevolgen voor de gemeente Gennep.

OV-shuttles en lijn 85

De OV-shuttles tussen Ven-Zelderheide en Gennep en Ven-Zelderheide en Ottersum komen te vervallen. Voor lijn 85, die rijdt tussen Siebengewald en Boxmeer via Heijen, geldt dat de eerste en de laatste rit op een dag zijn geschrapt.

Lijn 83 en 84

De aangepaste dienstregeling heeft geen gevolgen voor lijn 83, die rijdt tussen Venlo en Nijmegen via Gennep. Ook voor lijn 84 tussen Gennep en Boxmeer verandert er weinig. Alleen als de scholen gesloten zijn, rijden de extra scholierenbussen op lijn 84 niet.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de gewijzigde dienstregeling? Kijk op www.arriva.nl.