Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Ben Bizzie valt in de smaak (10-11-2020)

Het bewegingsproject Ben Bizzie is ook dit jaar populair bij basisschoolleerlingen in Gennep. Ben Bizzie laat kinderen laagdrempelig en vaak gratis kennismaken met uiteenlopende activiteiten. Dit schooljaar schreven al bijna 500 kinderen zich in.

Ben Bizzie is een initiatief van gemeente Gennep en de regionale sportverenigingen, cultuurorganisaties en andere activiteitenaanbieders. Het project maakt het voor kinderen mogelijk om sport en cultuur in de regio te ontdekken. Van dansen, hockey en judo tot turnen, scouting en boksen.

“Ben Bizzie is ook dit jaar een echte hit onder de basisschooljeugd. Al bijna 500 kinderen schreven zich in voor een sportieve of creatieve kennismaking. En die teller loopt nog door”, vertelt Pleun Fleurkens, beweegcoach bij Gennep Doet Mee. “Ik heb er alle vertrouwen in dat we het totale aantal inschrijvingen ook dit jaar weer weten te overtreffen.”

Inschrijven voor de activiteiten kan het hele schooljaar via www.benbizzie.nl.