Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Bevolkingsonderzoek borstkanker (02-03-2021)

Deze maand start het bevolkingsonderzoek borstkanker in Gennep. Het onderzoekscentrum staat tot medio mei 2021 op het parkeerterrein aan ’t Straatje, tegenover de Jan Linders. Door het onderzoek kan borstkanker in een vroeg stadium ontdekt worden. Dit verhoogt de kans op genezing.

Voor wie is het?

Het bevolkingsonderzoek is voor vrouwen in Gennep van 50 t/m 75 jaar, met de postcodes 6591, 6595, 6596, 6598 en 6599. Behoort u tot deze doelgroep? Dan krijgt u een persoonlijke uitnodiging. Er zijn uiteraard maatregelen genomen om het onderzoek coronaproof uit te voeren.

Iedere 3 jaar

Door het coronavirus en een tekort aan personeel is het voorlopig niet mogelijk om vrouwen iedere 2 jaar uit te nodigen voor het bevolkingsonderzoek borstkanker. De periode tussen 2 uitnodigingen is daarom tijdelijk verlengd naar maximaal 3 jaar.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het bevolkingsonderzoek op www.bevolkingsonderzoeknederland.nl.