Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Corona: gedeeltelijke lockdown gaat verder (18-11-2020)

Het aantal coronabesmettingen daalt, maar we zijn er nog niet. De maatregelen worden iets versoepeld, maar we zetten de gedeetelijke lockdown voort. Zo blijven we elkaar beschermen tegen het coronavirus. 

Onder meer musea, theaters, zwembaden en pretparken kunnen vanaf donderdag 19 november na een sluiting van 2 weken weer open. Ook mogen we vanaf dan weer sporten in groepslessen. Mensen mogen per dag weer maximaal 3 mensen thuis ontvangen en met maximaal 4 mensen in groepsverband buiten zijn.

Wel blijft de gedeeltelijke lockdown in stand. We adviseren nog steeds om tot half januari niet naar het buitenland te reizen, behalve als het strikt noodzakelijk is. Evenementen blijven verboden en er is nog steeds een algehele sluiting van de horeca.

Bekijk de maatregelen die nu gelden in de infographic hieronder of op de website van Rijksoverheid.