Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Coronatoegangsbewijs printen (05-10-2021)

Vanaf 25 september 2021 moet iedereen van 13 jaar en ouder op sommige plekken een coronatoegangsbewijs laten zien. Dat kan via de CoronaCheck-app op uw smartphone. Heeft u de CoronaCheck-app niet op uw telefoon? Dan kunt u uw coronatoegangsbewijs als QR-code uitprinten via www.coronacheck.nl. Hiervoor heeft u een DigiD nodig. Lukt het u niet om de QR-code te printen? Dan kunt u een coronabewijs op papier thuisgestuurd krijgen.

Heeft u doorgegeven dat uw gegevens met het RIVM gedeeld mogen worden? Of bent u door de GGD gevaccineerd? Bel dan naar telefoonnummer 0800-1351. Houd uw BSN-nummer en postcode bij de hand. Het coronabewijs wordt per post verstuurd. Dit duurt maximaal 5 dagen. Heeft u aangegeven dat uw gegevens niet met het RIVM mogen worden gedeeld? Of bent u niet gevaccineerd door de GGD? Neem dan contact op met de zorgverlener die de prik heeft gezet. Die kan een papieren coronabewijs printen.