Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Doe mee met het Mobiliteitsonderzoek Noord-Limburg (07-09-2021)

Hoe verplaatst u zich door de gemeente Gennep en de regio Noord-Limburg? Hoe ervaart u dit en wat kan er beter? Deze vragen staan centraal in de Mobiliteitsenquête van 8 Noord-Limburgse gemeenten, waaronder gemeente Gennep, die verenigd zijn in Trendsportal.

Met de resultaten van het onderzoek kunnen we betere keuzes maken over mobiliteit en verkeer. Bijvoorbeeld over verbreding van fietspaden, de aanleg van nieuwe parkeerplaatsen en over duurzaam vervoer. Wilt u uw mening geven? Vul dan voor 1 oktober de enquête in op www.trendsportal.nl/mobiliteitsenquete. Het invullen van de vragenlijst duurt 15 tot 20 minuten. Deelnemers maken kans op een week lang gratis gebruik van een elektrische auto of twee e-bikes. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.