Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Doe mee met Visit Gennep! (14-09-2021)

Visitgennep.nl is de digitale verwelkoming van bezoekers en inwoners aan onze gemeente. Bent u als ondernemer nog niet zichtbaar op visitgennep.nl?

Meld u aan

Meld uw bedrijf ook aan! In principe is een vermelding gratis, maar er zijn wel een paar voorwaarden. Welke dat zijn, leggen we graag aan u uit. Stuur daarvoor een mail naar info@visitgennep.nl of bel de gemeente op (0485) 49 41 41 en vraag naar Marijon van der Mooren.

Evenementenagenda en huisstijl

Op visitgennep.nl vindt u onderaan de pagina onder het kopje ‘Deelnemen’ meer informatie over hoe u gebruik kunt maken van Visit Gennep. Promoot uw evenement, workshop of activiteit gratis in de agenda. Ook kunt u gratis de huisstijl van Visit Gennep downloaden om uw evenement aan te kondigen en om Visit Gennep te promoten op uw eigen website.

Doe ook mee. Samen maken we Gennep!