Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Een waterbesparende douchekop voor uw Groene Bon? (09-03-2021)

Woningeigenaren konden tot voor kort een Groene Bon ter waarde van € 50 aanvragen om energiebesparende producten mee te kopen. De 2.000 beschikbare bonnen zijn inmiddels vergeven. Heeft u uw Groene Bon al aangevraagd, maar weet u nog niet wat u ervoor wilt kopen? Misschien is een waterbesparende douchekop iets voor u.

Sinds 2 jaar wonen Marcelle en Martijn met hun 4 kinderen aan de Steendalerstraat in Gennep. Ze verbouwen de woning stapje voor stapje naar hun wens en waar mogelijk voeren ze duurzame maatregelen door. Zo werd de nieuwe keuken voorzien van een inductiekookplaat.

“De badkamer wordt het volgende project”, vertelt Marcelle. “De Groene Bon komt wat dat betreft voor ons op het juiste moment. Ik ga kiezen voor een waterbesparende douchekop en wastafelkraan. Als je nog veel verbouwwensen hebt, dan is iedere besparing er immers één. En met een groot gezin kan de teller al snel oplopen bij het douchen. Bovendien geeft besparen je ook nog een goed gevoel!”