Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Eerste stappen richting een sportraad in Gennep (27-10-2020)

Wilt u meedenken over de toekomst van sport in de gemeente Gennep? Op maandag 2 november is er van 19.30 tot 21.00 uur een online bijeenkomst over de oprichting van een sportraad in Gennep. Meld u aan via www.gennepdoetmee.nl/sportraad

Genneps Sportakkoord

In november 2019 ondertekenden ruim 30 sport- en beweegorganisaties het Genneps Sportakkoord. In dit akkoord stond onder andere de wens om een sportraad op te richten. Het doel van de sportraad is om mee te denken over de ontwikkeling en uitvoering van het gemeentelijk sportbeleid.

De afgelopen periode is een werkgroep met de plannen voor de sportraad aan de slag gegaan. “We willen het voor alle inwoners van gemeente Gennep mogelijk maken om met plezier te sporten en bewegen”, zegt een lid van de werkgroep.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de sportraad op www.gennepdoetmee.nl/sportraad of neem contact op met Joey Rutten van Gennep Doet Mee via joey@gennepdoetmee.nl.