Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Fotowedstrijd gemeentegids (04-05-2021)

In het najaar komt de nieuwe gemeentegids 2021/2022 uit. Deze gaat er iets anders uitzien dan voorgaande jaren. We lichten een aantal thema’s uit, waaronder wonen, recreatie, duurzaamheid en het sociaal domein in de gemeente Gennep.

Fotowedstrijd

Fotografeert u graag de omgeving, natuur, evenementen of andere kermerkende dingen in onze gemeente? Of heeft u mooie foto’s die passen bij de centrale thema’s van de nieuwe gids? Doe dan mee en maak kans op mooie prijzen! Tot en met maandag 24 mei 2021 kunt u uw foto(‘s) sturen naar communicatie@gennep.nl onder vermelding van ‘fotowedstrijd gemeentegids 2021/2022’. Vermeld in de mail uw naam, e-mailadres en een omschrijving van de foto. Per persoon mag u maximaal drie foto’s insturen.

Een jury beoordeelt de foto’s. De fotografen van de drie mooiste foto’s winnen een cadeaubon. De foto’s verschijnen daarnaast in de nieuwe gemeentegids. De winnaars krijgen bericht via de mail.