Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Gemeente Gennep helpt sportclubs aan extra vrijwilligers met Taakie (12-10-2021)

Het werven van vrijwilligers voor alle taken wordt voor sportclubs een steeds grotere uitdaging. De tool Taakie kan hierbij helpen, als digitale assistent vrijwilligerszaken. Taakie koppelt leden op basis van hun interesses aan bepaalde taken. Zo wordt het vinden van de juiste vrijwilligers binnen de club een stuk eenvoudiger.

Gemeente Gennep wil clubs helpen om een duurzame basis te leggen voor een succesvol vrijwilligersbeleid. Daarom bieden we clubs nu een webinar én jaar lang gratis Taakie aan. Zo blijft de ondersteuning op het gebied van vrijwilligers niet beperkt tot kennisoverdracht en inspiratie, maar krijgen clubs een concrete tool in handen. Heeft u interesse? Stuur dan een mail naar joey@gennepdoetmee.nl. Meer informatie over Taakie is te vinden op www.taakie.nl.