Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Gemeente Gennep zoekt een BABS (24-08-2021)

Bent u enthousiast, betrokken en levert u graag een bijdrage aan een van de mooiste dagen uit het leven van twee mensen? Heeft u een gezonde dosis mensenkennis en gaat u graag het gesprek aan om mensen beter te leren kennen? En kunt u zich goed inleven in de dromen van anderen? Misschien is de functie van Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) iets voor u.

Als BABS voltrekt u huwelijken en registreert u partnerschappen. U gaat in gesprek met het paar en verzamelt informatie voor uw toespraak. Bij de huwelijksvoltrekking of de partnerschapsregistratie spreekt u het paar toe, ondertekent u de officiƫle akte en bewaakt u de wettelijke voorschriften. U bent verantwoordelijk voor een goede gang van zaken tijdens de plechtigheid. Per huwelijk of geregistreerd partnerschap ontvangt u een vergoeding

Heeft u interesse? Stuur dan voor 20 september 2021 een korte motivatiebrief en cv in via Banenplein Limburg. Daar vindt u ook meer informatie over de vacature.