Sluit venster x

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Groeters gezocht

Gennep biedt toeristen graag een warm welkom. Daarom zijn we op zoek naar groeters! Als groeter geeft u toeristen tips voor bezienswaardigheden, recreatie, horecagelegenheden of leuke winkeltjes. Dit is een initiatief van gemeente Gennep, VVV Gennep, centrummanagement en Ondernemers Vereniging Gennep.

Vrijwillig met vergoeding

De werkzaamheden van een groeter gebeuren op vrijwillige basis. Als financiƫle blijk van waardering geven we een vrijwilligersvergoeding van 5 euro netto per uur. Hierover hoeft u geen sociale lasten en belasting te betalen.

Aanmelden

Bent u in juli en augustus beschikbaar op zaterdagen en zondagen en lijkt het u leuk om toeristen te verwelkomen? Meld u dan aan als groeter door een sms of WhatsApp-bericht te sturen naar Hans Cobussen (06 55804507).