Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Hart onder de riem voor verenigingsleven (04-05-2021)

Het verenigingsleven ligt door het coronavirus al lange tijd voor een groot deel stil, ook in de gemeente Gennep. Met de campagne 'Ik steun...' steken de gemeente en Gennep Doet Mee de verenigingen en clubs een hart onder de riem.

Veel inwoners van de gemeente Gennep ontmoeten elkaar wekelijks bij hun vereniging, maar momenteel gooit het coronavirus roet in het eten. Clubhuizen en kantines zijn leeg en competities liggen stil. Daardoor staat het verenigingsleven onder druk, ondanks dat clubs en verenigingen er alles aan doen om toch van alles te organiseren. Met de campagne ‘Ik steun…’ roepen we iedereen, van leden tot vrijwilligers, op om de verenigingen en clubs te blijven steunen.

‘Het cement van onze samenleving’

Wethouder Rob Peperzak: “Ik vind het fantastisch om te zien dat verenigingen en sportclubs er alles aan doen om hun leden én niet-leden in beweging te houden. Verenigingen vormen het cement van onze samenleving en daarom is het belangrijk dat we ze blijven steunen. Zo kunnen zij de plek blijven waar inwoners plezier beleven, elkaar ontmoeten en in beweging komen.”

Meer informatie

Wil je meer weten over de campagne? Kijk op www.gennepdoetmee.nl.