Inloopavond fietspad Weverpark en fietstunnel Weverstraat

Gemeente Gennep organiseert samen met Gebra Infra en Roelofs een inloopavond over twee projecten in Gennep-West: de aanleg van het fietspad door het Weverpark en de aanleg van de fietstunnel onder de Weverrotonde. Alle genodigden en overige belangstellenden zijn van harte welkom bij deze inloopavond.

De werkzaamheden voor de aanleg van het Weverpark zijn inmiddels gestart. De voorbereidingen voor de aanleg van de fietstunnel zijn in volle gang. Achter de Weverflat wordt een fietspad aangelegd vanaf de Kleermakersgroes naar de Brabantweg. Tijdens de aanleg van de fietstunnel dient dit fietspad ook als omleidingsroute. Daarbij wordt ook het gedeelte van de Weverstraat tot en met de kruising met de Burgemeester Woltersstraat gereconstrueerd.

De werkzaamheden voor de fietstunnel en de reconstructie van de kruising worden in de tweede helft van 2019 uitgevoerd. Nadat het fietspad is aangelegd, gaat de gemeente verder in overleg met omwonenden over de invulling van het park, zoals speelmogelijkheden en bankjes. In het najaar van 2019 is met de aanplant van groen het Weverpark voltooid.

Tijdens de inloopavond zijn medewerkers van gemeente Gennep, Gebra Infra en Roelofs aanwezig om vragen te beantwoorden en een inhoudelijke toelichting te geven over beide projecten.  

Datum: dinsdag 16 april 2019
Tijd: 19.00 - 20.30 uur
Locatie: Norbertushof, ruimte Atrium, Kleermakersgroes 20.