Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Inloopspreekuur vrijwilligerswerk en de KonnectKever (17-08-2021)

Heeft u vragen over vrijwilligerswerk? Bijvoorbeeld over welke vrijwilligersvacatures er zijn of over waar u vrijwilligers kunt vinden? Of heeft u vragen over de website van de KonnectKever? Bijvoorbeeld over de sociale kaart of over de Gennepse agenda? Vanaf 24 augustus is er iedere week een inloopspreekuur voor dit soort vragen.

Het spreekuur vindt plaats op dinsdagen in de KennisKeuken bij de bibliotheek in Gennep en duurt van 14.00 tot 16.00 uur. Lukt het niet om fysiek naar het spreekuur te komen? Dan kunt u met vragen over vrijwilligerswerk ook contact opnemen met Jelle via 06-36167230 of vrijwilligersgennep@hotmail.com. Met vragen over de website van de KonnectKever kunt u terecht bij Dominique via 06-21377477 of samen@dekonnectkever.nl. Kijk voor meer informatie op www.dekonnectkever.nl.