Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Inzameling PMD-afval (03-08-2021)

Ophaling afval

Het PMD wordt, zoals u weet, om de week ingezameld. Afgelopen weken is het regelmatig voorgekomen dat er na de inzameling nog zakken bleven liggen. Wij zijn als gemeente druk bezig om deze problemen op te lossen.

Samen een schoon Gennep

Daarbij willen wij ook een beroep doen op de inwoners van onze gemeente Gennep. Wij willen u vragen om de zakken op tijd buiten te hangen. De zakken moeten voor 07.00 uur buiten hangen, eventueel kan dit dus ook de avond ervoor, liefst zo laat mogelijk. Zo wordt u niet verrast wanneer de vrachtwagen eerder dan normaal langskomt. Hang de PMD zakken bij voorkeur op aan bijvoorbeeld een hekje of de kroonringen bij u in de buurt. Mocht het PMD toch niet opgehaald zijn, terwijl u het op tijd heeft aangeboden, neem dan contact op met de afvalinfolijn: 0800 221 0014.