Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Kermis Gennep gaat niet door (30-09-2020)

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen, die op 28 september door het Rijk zijn afgekondigd, is in overleg met de kermisexploitanten, de gemeente en de veiligheidsregio besloten om de kermis in Gennep af te gelasten. De reserveringsplicht voor bezoekers maakt het niet haalbaar om de kermis te organiseren.

De kermis stond gepland van 10 tot en met 18 oktober op het Europaplein en het Jan Lindersplein. Burgemeester Van Beek: “Het is ontzettend jammer voor onze inwoners, maar vooral ook voor de kermisexploitanten en de horeca. Afgelopen weekend in Milsbeek, toen nog minder strenge maatregelen golden, hadden de kermisexploitanten het goed voor elkaar. Vorige week waren we nog hoopvol dat de kermis in Gennep doorgang zou vinden. Inmiddels is de situatie veranderd en moet ieder de verantwoordelijkheid nemen om verspreiding van het coronavirus terug te dringen.”