Sluit venster x

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Limburgse Maasroute

In 2019 is de nationale en internationale Maasroute officieel geopend. De hele Maasroute voert je van de bron in Frankrijk tot aan de zeemonding bij Hoek van Holland.

Het mooiste stuk fietst u natuurlijk door Limburg, langs monumentale steden en door indrukwekkende natuur gevormd door mens en Maas. De Limburgse Maasroute is met speciale Landelijke Maasroute-bordjes bewegwijzerd. Onderweg kunt u uitrusten bij de 10 kolossale kunstwerken die speciaal zijn ontworpen voor de Limburgse Maasroute. Heeft u het kunstwerk in onze gemeente al gezien?

Fietskaart Limburgse Maasroute

Via de website van Maasroute Limburg kunt u een fietskaart bestellen met de hele Limburgse Maasroute en vijf lokale fietsroutes via het knooppuntensysteem. Daarmee kunt u Gennep nog eens extra verkennen langs de Maas.