Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Mantelzorgers bedankt! (10-11-2020)

Vandaag, 10 november, is het de Dag van de Mantelzorg. Mantelzorgers zorgen langdurig, intensief en onbetaald voor een naaste met een ziekte of beperking. Om hen hiervoor te bedanken worden mantelzorgers in het hele land in het zonnetje gezet.

Wethouder Rob Jansen: “In samenwerking met Synthese delen we de komende dagen zo’n 500 mantelzorgcomplimenten uit aan geregistreerde mantelzorgers in onze gemeente.” Het mantelzorgcompliment bestaat uit o.a. een verwentasje van de Smaakparels, een samenwerking van 28 bedrijven in de Top van Limburg die activiteiten rondom streekproducten organiseren. Daarnaast bevat het een bordspel en een enveloppe met mantelzorggeld. “Dit geld mogen mantelzorgers besteden bij meer dan 40 deelnemende ondernemers in de gemeente Gennep. Daarmee ondersteunen we ook de ondernemers in deze lastige coronatijd.”

Kijk voor meer informatie over mantelzorg op www.gennep.nl/mantelzorg.