Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Meld u aan voor het gratis EnergieWebinar (20-04-2021)

Wilt u comfortabeler wonen en tegelijkertijd uw energielasten verlagen? Meld u dan aan voor het gratis EnergieWebinar van de gemeente op maandag 26 april van 20.00 tot 21.30 uur.

We werken voor het webinar samen met Stichting Buurkracht. Tijdens de avond leggen we uit wat u zelf kunt doen om energie te besparen, zonder dat u al te veel kosten maakt. Daarnaast geeft het bedrijf Heatpuls uitleg over de warmtescans die onlangs werden uitgevoerd bij 1.200 geselecteerde woningen in de gemeente Gennep. Ten slotte geven we u inzicht in wat er binnen de gemeente mogelijk is op het gebied van energiebesparing. Zo vertellen we u over subsidies en leggen we uit hoe u zelf met duurzame initiatieven kunt komen.

Wilt u zich aanmelden voor het EnergieWebinar? Ga dan naar www.buurkracht.nl/gennep. Wees er snel bij, want er is slechts plaats voor 250 deelnemers. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met het Gemeentelijke Energieloket Gennep (GELG) via gelg@gennep.nl of (0485) 49 41 41.