Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Nationale Sportweek (31-08-2021)

Van 17 tot en met 26 september is de Nationale Sportweek. Gennep Doet Mee organiseert in deze week samen met lokale partners allerlei beweegactiviteiten voor jong en oud in de gemeente Gennep.

Zo is er Levend Stratego als naschoolse activiteit voor kinderen en organiseren sport- en beweegaanbieders in de gemeente diverse activiteiten. Daarnaast gaan de kinderen van verschillende basisscholen de strijd aan om de sportiefste klas van de gemeente Gennep te worden, door zo veel mogelijk beweegchallenges te voltooien.

Voor senioren is er de Balkon Beweegtour. Op maandag 20 september wordt er bewogen op de balkons bij Libermannhof in Gennep. Verder is er een wandelcompetitie, waarbij jong en oud wandelpunten verdienen voor gewandelde kilometers in de ‘Ommetje’-app. Voor de drie fanatiekste wandelaars is er een prijs.

Kijk voor meer informatie en het aanmelden voor de activiteiten op www.gennepdoetmee.nl.