Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Nieuwe borden natuurgebieden (03-08-2021)

Op verschillende plekken in de gemeente zijn nieuwe borden geplaatst om de natuurgebieden aan te duiden. Bij het Niersdal, de Looierheide en het Heijense Bos zijn de houten borden te bewonderen. Bij het bepalen van de locaties is rekening gehouden met de fiets- en wandelroutes, waaronder het Pieterpad. Met de borden brengen we de mooie natuurgebieden die onze gemeente rijk is onder de aandacht bij inwoners en toeristen.

Lokaal gemaakt

De borden zijn lokaal gemaakt van Genneps hout. Het hout dat afgelopen jaren in Gennep is gekapt om ruimte te maken voor andere bomen, is opgeslagen bij Knoest in Afferden. Van deze gekapte bomen hebben de medewerkers van Knoest de borden gezaagd, waarna de letters erin zijn gefreesd. Ambachtelijk Hout heeft in samenwerking met de Kunstschat vervolgens voor de afwerking gezorgd. De borden zijn geplaatst door Buitenwerk.