Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Ondernemers in Gennep: doe mee met On Stage! (24-11-2020)

Ook dit schooljaar gaan ruim 800 vmbo-leerlingen van het Merletcollege, Metameer en Elzendaalcollege aan de slag met On Stage. On Stage is het beroepsoriƫntatieproject van Land van Cuijk en Maasduinen. Tijdens dit project werken leerlingen op school aan verschillende opdrachten over hun beroepskeuze. Op 11 maart 2021 maken ze tijdens het Beroepenfeest kennis met beroepen. Op 25 maart mogen ze een dagdeel meewerken met hun favoriete beroepsbeoefenaars tijdens de Doe Dag.

Alle beroepen zijn welkom

De werving van 250 beroepsbeoefenaren voor het Beroepenfeest en de Doe Dag is al in volle gang. Ook gemeente Gennep is partner van On Stage en roept bedrijven en organisaties in de gemeente op om mee te doen. Alle beroepen zijn welkom! Meld u aan op www.landvancuijkmaasduinenonstage.nl of mail naar projectleider Sandra Reuvers via mail@landvancuijkmaasduinenonstage.nl.