Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Open Monumentendag in Gennep en Goch (31-08-2021)

Op zondag 12 september is het weer Open Monumentendag. Verschillende monumenten in de regio zijn op deze dag geopend voor publiek.

Bezoek de ruïnes van het Genneperhuis, de Martinustoren of de Keramiekmuur in Gennep. Ga langs bij de Oude Pottenbakkerij in Milsbeek, het Raadhuisplein in Ottersum of bij de molens in Ven-Zelderheide en Heijen. Wilt u op deze dag eens monumenten buiten de gemeente Gennep bekijken? In onze Duitse buurgemeente Goch zijn ook veel kerken en andere cultuurhistorische gebouwen geopend tijdens Open Monumentendag.

Bij Tourist Info Gennep is vanaf donderdag 2 september een folder te verkrijgen met een overzicht van de monumenten in de gemeenten Gennep en Goch die deelnemen aan Open Monumentendag. Welk monument gaat u bezoeken?