Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Opening Tourist Info Gennep (18-05-2021)

Een tijd geleden werd al bekend dat VVV Gennep een nieuwe naam heeft: Tourist Info Gennep. Het informatiecentrum in het oude stadhuis heeft daarnaast ook een frisse, nieuwe uitstraling gekregen. Op vrijdag 28 mei 2021 opent wethouder Janine van Hulsteijn het informatiecentrum officieel.

Kleurwedstrijd

Ter gelegenheid van de opening organiseert Tourist Info Gennep een kleurwedstrijd voor kinderen. Op de scholen worden kleurplaten van het stadhuis van Gennep uitgedeeld. Kinderen kunnen hun ingekleurde tekening in het weekend van 28, 29 en 30 mei inleveren. Ook kunnen ze deelnemen aan een speurtocht door het historische centrum. De winnaar van de kleurwedstrijd wordt op een later moment bekendgemaakt.

Pinksteren

Tijdens het komende Pinksterweekend gaat Tourist Info Gennep al open. Op vrijdag 21 mei van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag 22 en zondag 23 mei van 10.00 tot 14.00 uur.