Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Reisdocument thuisbezorgd (06-10-2020)

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, willen we het aantal bezoekers in het gemeentekantoor zo klein mogelijk houden. Daarom vragen we u om alleen een reisdocument aan te vragen als u een gegronde reden heeft. Bijvoorbeeld als u niet beschikt over een ander geldig identiteitsbewijs of als u naar het buitenland reist. Het maken van een afspraak kan eenvoudig via www.gennep.nl of via het telefoonnummer (0485) 49 41 41.

Daarnaast laat de gemeente sinds 1 juli 2020 alle reisdocumenten gratis thuisbezorgen. Deze maatregel blijft voorlopig gelden. Reisdocumenten die met spoed worden aangevraagd worden niet thuisbezorgd, maar kunnen de volgende werkdag worden opgehaald. Het is niet mogelijk om rijbewijzen thuis te laten bezorgen.