Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Reservestembureauleden gezocht (19-01-2021)

UPDATE: Bedankt voor uw enthousiasme! Gemeente Gennep heeft inmiddels voldoende stembureauleden gevonden. Maar wellicht zijn onze buurgemeenten nog op zoek. Kijk op www.elkestemtelt.nl en meld u aan.

De bezetting van de stembureaus voor de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart is zo goed als rond. We zoeken alleen nog reservestembureauleden. Als er onverwacht iemand uitvalt, dan bellen we de reserveleden om in te vallen op een stembureau of om te helpen bij het tellen. Dat kan op ieder stembureau binnen de gemeente Gennep zijn. Als u opgeroepen wordt, dan krijgt u een vergoeding voor uw werk.

Bent u op woensdag 17 maart 2021 vanaf 06.30 uur de hele dag beschikbaar? Bent u 18 jaar of ouder en niet actief in de politiek? Beheerst u de Nederlandse taal en bent u behulpzaam en nauwkeurig? En valt u niet onder de risicogroep van het coronavirus? Meld u dan aan. Stuur een mail naar verkiezingen@gennep.nl. Vermeld daarbij uw beschikbaarheid, burgerservicenummer, telefoonnummer en IBAN-nummer. Wilt u eerst meer informatie? Bel dan naar (0485) 49 41 41.