Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Simac Ladies Tour gaat door (17-08-2021)

De Simac Ladies Tour van 24 tot en met 29 augustus gaat door. De tijdrit in Gennep vindt plaats op donderdag 26 augustus. Wel gelden er extra maatregelen in verband met corona.

De start van de eerste renster in Gennep is om 12.00 uur op de Siebengewaldseweg. De finish van de laatste renster is omstreeks 14.25 uur, ook op de Siebengewaldseweg. Bij de start en de finish is er plaats voor maximaal 750 personen. U kunt ter plekke een gratis toegangsticket ophalen en invullen. Het scannen van de QR-code in de CoronaCheck-app met legitimatie is verplicht. Buiten de start- en finishlocatie is publiek langs de route toegestaan. Wel moet er 1,5 meter afstand worden gehouden. Kijkt u de tijdrit liever vanuit thuis? Hij wordt live uitgezonden op L1.

Wilt u meer informatie over de maatregelen of het rittenschema van de Simac Ladies Tour? Kijk op www.simacladiestour.nl.