Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Simac Ladies Tour in gemeente Gennep (31-08-2021)

Op donderdag 26 augustus was er voor de zevende keer een etappe van de Simac Ladies Tour in de gemeente Gennep. De tweede etappe van deze zesdaagse wielerwedstrijd was een tijdrit over 17 kilometer met start en finish bij Old Inn in Ottersum. De Zwitserse Marlen Reussen won de tijdrit. Zij werd na afloop van de race gehuldigd door burgemeester Hans Teunissen.

De burgemeester kijkt tevreden terug op de etappe: “Het is natuurlijk super om de wereldtop van het dameswielrennen aan de start te hebben in onze gemeente. Helaas was het dit jaar vanwege corona niet mogelijk om er een groot publieksevenement van te maken, met activiteiten eromheen. Desondanks hopen we dat de aanwezigen en de mensen die live op tv hebben gekeken, hebben genoten van een spannende tijdrit.”

Chantal van den Broek-Blaak werd op zondag 29 augustus uitgeroepen tot winnares van de Simac Ladies Tour 2021.