Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Vaccinatie tegen het coronavirus (03-08-2021)

Heeft u zich al laten vaccineren tegen het coronavirus? Met een vaccinatie tegen het coronavirus beschermt u zichzelf, maar ook de mensen die u verpleegt of verzorgt, uw familie, vrienden en de kwetsbare mensen om u heen. Zo zorgt vaccineren ervoor dat we stapje voor stapje meer vrijheid terugkrijgen.

Vrije inloop voor 1e vaccinatie

Sinds donderdag 29 juli is vrije inloop mogelijk voor de 1e vaccinatie tegen het coronavirus bij de vaccinatielocaties van GGD Limburg-Noord in Venray, Roermond en Weert. Dit kon al bij de vaccinatielocatie in Blerick (Venlo). Iedere dag tussen 9.00 en 16.00 uur kan iedereen die nog geen afspraak voor een 1e prik heeft gemaakt, terecht op deze locaties. Direct na de vaccinatie wordt een afspraak gemaakt voor de eventuele 2e prik. Een 2e prik op basis van vrije inloop is niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op www.ggdlimburgnoord.nl/coronavirus.

Let op: de vaccinatielocatie in Venray sluit per 9 augustus. Vrije inloop is nog mogelijk tot en met 8 augustus. De vaccinatielocatie in Weert sluit op 16 augustus ook. Vrije inloop kan hier nog tot en met 15 augustus. De afspraak voor de eventuele tweede prik wordt dan in Venlo of Roermond gepland.

Vaccineren als arbeidsmigrant

Afgelopen weekend gaf GGD Limburg-Noord de duizendste vaccinatie aan een arbeidsmigrant uit de regio. Veel arbeidsmigranten moeten nog een vaccinatieafspraak maken. Wilt u als arbeidsmigrant een afspraak maken of wilt u meer informatie? U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 16.00 en 19.00 uur bellen met 088-1190012. U wordt in het Engels, Pools of Bulgaars geholpen. Meer informatie vindt u op www.ggdlimburgnoord.nl/coronavirus.