Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

VVV Gennep wordt Tourist Info Gennep (13-04-2021)

Ondanks de coronabeperkingen, wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de informatievoorziening voor bezoekers en inwoners van onze gemeente. Het informatiecentrum in het oude stadhuis is hiervoor erg belangrijk. Dat krijgt een nieuwe naam: VVV Gennep wordt Tourist Info Gennep.

Nieuw logo

Bij een nieuwe naam horen ook een nieuw logo en nieuwe uitingen in het pand. Die zijn gebaseerd op de toeristische huisstijl van gemeente Gennep. Verder verandert er niet zo veel. De dienstverlening aan toeristen, recreanten en inwoners van onze gemeente blijft hetzelfde. Ook de unieke locatie in het oude stadhuis aan de Markt verandert niet.

Opening komt later

Voorlopig is Tourist Info Gennep helaas nog gesloten. Zodra het weer toegestaan is, wordt het vernieuwde informatiecentrum officieel geopend.