Sluit venster x

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

VVV Gennep zoekt vrijwilligers

Vindt u het leuk om mensen te informeren over bezienswaardigheden in onze gemeente? Het VVV-kantoor zoekt nieuwe vrijwilligers met bij voorkeur kennis van de omgeving en enige kennis van de Duitse en Engelse taal.

De werkzaamheden bestaan zoal uit het informeren over evenementen, wandel- en fietsroutes, cultuur en historie van de omgeving, stadsgidsen, verblijfsaccommodaties en verkoop van cadeaubonnen. Het is mogelijk om een opleiding of workshops te volgen. Het rooster wordt in overleg vastgesteld. Elk halfjaar is er een gezellige gezamenlijke activiteit met de vrijwilligers. Heeft u interesse? Kom dan naar het VVV-kantoor in het stadhuis of bel naar de coördinator Hans Cobussen (06 -55804507).

VVV weer geopend

Op woensdag 3 juni gaat het VVV-kantoor in het stadhuis van Gennep weer open. De openingstijden wisselen per seizoen. Momenteel gelden deze openingstijden: woensdag, donderdag, zaterdag en mogelijk op zondag van 10.00 – 14.00 uur, vrijdag van 10.00 – 17.00 uur.