Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Week voor de Gezonde Jeugd 2021 (01-06-2021)

7 tot en met 11 juni 2021 is de Week voor de Gezonde Jeugd. Die gaat in de gemeente Gennep niet onopgemerkt voorbij. Het beweegteam van Gennep Doet Mee heeft een speciaal programma samengesteld.

Op de basisscholen is er aandacht voor een gezonde start van de dag. Ouders en kinderen ontvangen een ontbijtboekje met gezonde recepten ter inspiratie. Daarnaast staat beweging centraal. Tijdens de Nationale Buitenspeeldag op woensdag 9 juni organiseert Gennep Doet Mee bijvoorbeeld een extra naschoolse activiteit voor de kinderen uit de gemeente Gennep.

Voorafgaand en tijdens de Week voor de Gezonde Jeugd mogen kinderen zelf een gezond recept bedenken. Dit kunnen ze opsturen naar de beweegcoaches. De leukste, lekkerste en gezondste recepten worden aan het einde van de week gedeeld op de website en Facebookpagina van Gennep Doet Mee. De kinderen krijgen vervolgens een leuke prijs thuisgestuurd.

Kijk voor meer informatie op www.gennepdoetmee.nl.