Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Wees alert op online criminaliteit (02-09-2021)

Criminelen sturen steeds vaker e-mails namens MijnOverheid of de Belastingdienst. Dit soort e-mails gaan bijvoorbeeld over een belastingteruggave of over de TOZO. Klikt u op de link in de e-mail, dan komt u uit bij een betaalverzoek of een nagemaakte inlogomgeving van uw bank. Vul uw gegevens hier nooit in! Criminelen proberen op deze manier namelijk uw inloggegevens, creditcardinformatie, pincodes of andere persoonlijke gegevens te achterhalen. Uiteindelijk hopen ze zo uw rekening te plunderen.

Cybercriminelen worden steeds brutaler. Wees dus alert! Ziet een e-mail er vreemd uit, is er iets anders dan normaal of vertrouwt u het niet? Neem dan direct telefonisch contact op met de organisatie waarvan de e-mail afkomstig lijkt te zijn. Zij kunnen u vertellen of de e-mail veilig is.