Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Werkzaamheden N291 Ven-Zelderheide uitgesteld (09-10-2020)

De werkzaamheden aan de N291 die in het weekend van 9 tot 12 oktober zouden plaatsvinden, zijn uitgesteld. De voorspelde regen en lagere temperaturen maken het niet mogelijk om de werkzaamheden aan het asfalt uit te voeren. De werkzaamheden worden verplaatst naar het geplande reservemoment: vrijdag 23 oktober 19.00 uur tot en met maandag 26 oktober 06.00 uur. Of het dan mogelijk is, gezien de weersomstandigheden, wordt uiterlijk vrijdagochtend 23 oktober bekendgemaakt.

Op vrijdag 23 oktober wordt er vanaf 18.00 uur aan het asfalt van de N291 gewerkt, binnen en buiten de bebouwde kom van Ven-Zelderheide. Deze werkzaamheden duren uiterlijk tot maandagochtend 26 oktober 06.00 uur. Tijdens de werkzaamheden is de N291 tussen de kruising met de Siebengewaldseweg en de Duitse grens afgesloten voor verkeer.

Omleidingen

Het doorgaande verkeer van en naar Duitsland wordt omgeleid over de B504, A57, A77 en N271. Het bestemmingsverkeer van en naar Ven-Zelderheide wordt via het buitengebied van Ven-Zelderheide en Ottersum omgeleid. Verkeersregelaars leiden het verkeer rondom Ven-Zelderheide in goede banen.

Bij slecht weer kan het dat de werkzaamheden langer duren of worden verplaatst. Met vragen kunt u terecht bij onderhoudlimburg@kws.nl.