Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Werkzaamheden Siebengewaldseweg (01-06-2021)

In opdracht van gemeente Gennep heeft Mouwrik Waardenburg Oost B.V. in 2019 de Siebengewaldseweg voorzien van een nieuwe slijtlaag. Doordat er te veel stof in het afstrooimateriaal zat, heeft dit niet goed gehecht aan de slijtlaag. De weg wordt daarom hersteld. In 2020 zijn de eerste herstelmaatregelen al uitgevoerd. Deze maand voert de aannemer de laatste werkzaamheden uit.

Op 7, 21 en 22 juni herstelt de aannemer de slijtlaag en wordt er nieuwe belijning aangebracht. De Siebengewaldseweg is op deze dagen afgesloten voor al het verkeer, behalve voor (brom)fietsers. Het verkeer wordt omgeleid via de N291, N271, De Grens, Karrevenseweg, Brem en de Hommersumseweg. Door weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden naar achteren worden verschoven.