Sluit venster x

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Wilt u uw verkeerskennis opfrissen?

Bent u senior, inwoner van de gemeente Gennep en wilt u als ervaren verkeersdeelnemer graag nog eens worden bijgespijkerd over de laatste verkeersregels? Veilig Verkeer Nederland organiseert een opfriscursus verkeersregels. In drie bijeenkomsten van 2 uur wordt u door een gecertificeerde rijinstructeur bijgepraat over alle verkeersregels die in de afgelopen jaren zijn veranderd.

Aanmelden

De cursus is op woensdag 7, 14 en 21 oktober 2020 van 13.30 tot 15.45 uur in de bibliotheek van Gennep. Bij deelname wordt verwacht dat u alle dagen aanwezig bent. Deelname is gratis, maar vol is vol. U kunt zich tot 3 weken voor aanvang van de cursus aanmelden via de website van Veilig Verkeer Nederland of bel tijdens kantooruren naar 088-5248850. Na het aanmelden ontvangt u een bevestigingsbrief met de locatiegegevens.

De cursus vindt alleen plaats als de maatregelen rondom het coronavirus dit toelaten.