Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Aftrap Omgevingsvisie

Op 16 november vond de aftrap van de Omgevingsvisie plaats. Op deze pagina vindt u een sfeerimpressie, presentatie en de 'oogst' die is opgehaald tijdens deze eerste bijeenkomst.

Veelbelovende aftrap van de Omgevingsvisie Gennep

Gemeente Gennep gaat een Omgevingsvisie maken voor het hele grondgebied: de vijf kernen en het buitengebied. De visie gaat over de toekomst van de fysieke leefomgeving en loopt vooruit op de nieuwe Omgevingswet. We maken de Omgevingsvisie niet alleen, maar samen met inwoners, ondernemers en organisaties die zich betrokken voelen bij onze gemeente.

Inspirerende dialoog

Op 16 november vond de aftrap van de Omgevingsvisie plaats. Ruim 120 belangstellenden waren naar Pica Mare gekomen om met de gemeente en elkaar in gesprek te gaan over de kwaliteit en toekomst van hun woon-, werk- en leefomgeving.
Een veelbelovende start, niet alleen door de overweldigende opkomst, maar vooral ook door de inspirerende dialoog die ontstond.