Sluit venster x

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen.

Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Bedrijventerrein De Brem

De Brem aan de A77 in Heijen is het laatste en jongste bedrijvenpark in de Kop van Noord-Limburg. Het terrein nabij de grens met Duitsland heeft een oppervlak van ruim 25 hectare uitgeefbaar gebied. De uitgifte van kavels is sinds mei 2015 in handen van Maessen Bedrijven te Venray.

De Brem is:

  • Uw laatste kans om zaken te doen voor de grens
  • Gelegen aan de A77, met zichtlocaties
  • Gunstig gelegen ten opzichte van Venlo en Nijmegen (A73)
  • Goed voor een duurzaam bedrijfsimago

Soort bedrijvigheid

Maessen Bedrijven wil panden realiseren op De Brem ten behoeve van grootschalige, vooral logistieke bedrijven. Daarnaast is een deel van de gronden bedoeld voor de vestiging van lokale en regionale bedrijven. Op De Brem kunnen bedrijven tot en met milieucategorie 3 zich vestigen. Bekijk onderaan deze pagina het bestemmingsplan en de plankaart voor meer informatie.

Duurzaam karakter

De Brem biedt ruimte voor duurzaam ondernemen. Het terrein heeft royale groengebieden aan de buitenrand. Bij de ontwikkeling van het bedrijvenpark stimuleert de gemeente Gennep CO2-reductie en vermindering van energiekosten. Daarom komen er ook zonnepanelen op het terrein. Samen met toekomstige ondernemers zal de gemeente de duurzaamheidsambitie verder vormgeven.

Ligging

De Brem ligt aan een knooppunt van verbindingen.Door de unieke ligging aan de A77, pal aan de Duitse grens, is De Brem een ideale vestigingslocatie voor ondernemers die zaken willen doen in Duitsland.

  • Met de dichtbij gelegen A73 is ook een goede noord-zuidverbinding gegarandeerd
  • Bovendien ligt De Brem op slechts 25 kilometer afstand van vliegveld Weeze

Contact

Met vragen over het bedrijvenpark kunt u contact opnemen met:

Gemeente Gennep
Harm van Braak (Bedrijvenloket+)
Telefoon: (0485) 49 41 41
E-mail: gemeente@gennep.nl