Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Bedrijvenloket+

Als gemeente hechten we veel waarde aan een goed ondernemersklimaat. Daarom staan wij voor u klaar om vragen te beantwoorden over ondernemen en economische ontwikkelingen in gemeente Gennep. De medewerkers van het bedrijvenloket geven advies en kunnen u (verder) helpen bij onderwerpen als het starten van een bedrijf, het aanvragen van subsidie, bedrijfslocaties, vergunningen en arbeidsmarktvraagstukken. Wilt u een persoonlijke afspraak maken? Hieronder ziet u wie uw aanspreekpunt is. We helpen u graag!

Bezoekadres: Ellen Hoffmannplein 1, Gennep
Telefoon: tel. 0485-494235
E-mail: bedrijvenloket@gennep.nl
www.gennep.nl/bedrijvenloket

 • Harm van Braak - bedrijvencontactfunctionaris

  Aanspreekpunt voor starters en MKB, contacten OVG Ondernemers Vereniging Gennep, Koninklijke Horeca Nederland Afdeling Maas en Niers, LLTB Limburgse Land en Tuinbouw Bond, Centrummanagement en Keurmerk Veilig Buitengebied.
  h.vanbraak@gennep.nl 
  06-46189473

 • Mieke Thijssen - bedrijvencontactfunctionaris

  Aanspreekpunt voor Arbeidsmarktvraagstukken, Regionale arbeidsmarktontwikkelingen en samenwerkingen, Wet- en regelgeving Arbeid & Scholing, Onderwijsinstellingen, Talentenbureau, SROI en Adviseur van de Werkgevers Servicepunten Noord-Limburg en Land van Cuijk, Startende zorgondernemers en Zorgorganisaties.
  m.thijssen@gennep.nl
  M 06-22199937

 • Noël Jilissen - bedrijvencontactfunctionaris

  Aanspreekpunt voor grote(re) bedrijven, contacten Industriële Kring, Duurzaam Bedrijven Overleg, Bedrijventerreinverenigingen, bedrijfsbezoeken B&W, parkmanagement, KVO bedrijventerreinen.                                                                             
  M 06-42544391
  E n.jilissen@gennep.nl

 • Nol van Laarhoven - bedrijvencontactfunctionaris

  Nol van Laarhoven op bedrijventerrein

  Aanspreekpunt voor grote bedrijven, contacten Industriële Kring, Duurzaam Bedrijven Overleg, Bedrijventerreinverenigingen, bedrijfsbezoeken B&W, parkmanagement, KVO bedrijventerreinen.                                                                                               
  M 06-51623777
  E n.vanlaarhoven@gennep.nl