Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Coronavirus: hulp voor ondernemers

 • Ondersteuning bij heroriëntatie voor zelfstandig ondernemers

  De aanhoudende coronacrisis daagt veel ondernemers uit om na te denken over hun toekomst. U doet dat vast ook. Bent u op dit moment wegens onvoldoende omzet nog aangewezen op één van de landelijke ondersteuningen? Dan is de ondersteuning bij heroriëntatie voor zelfstandig ondernemers voor u van belang. 

  Lees meer
 • Maatregelen Rijksoverheid

  Het kabinet heeft op 17 maart besloten om vanwege het coronavirus uitzonderlijke economische maatregelen te nemen.

  Lees meer
 • Tijdelijke overbruggingsregeling voor zelfstandig ondernemers (Tozo)

  Zelfstandig ondernemers, waaronder zzp’ers, die financieel in de problemen komen door de coronacrisis en niet in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien, kunnen een beroep doen op de tijdelijke overbruggingsregeling voor zelfstandige ondernemers (Tozo). De gemeente voert deze regeling uit. Zelfstandig ondernemers die voldoen aan de voorwaarden kunnen ondersteuning aanvragen voor een aanvullende uitkering voor levensonderhoud en/of bedrijfskapitaal.

  Lees meer
 • Platforms voor arbeidsbemiddeling

  Heeft u door de coronacrisis een tekort aan arbeidskrachten? Of heeft u juist te weinig werk voor uw medewerkers? In onze regio zijn er twee platforms die vraag en aanbod van personeel bij elkaar brengen.

  Lees meer
 • Online MKB-Limburg ondernemersplatform

  Om u te ondersteunen in de coronacrisis, heeft MKB-Limburg in samenwerking met haar partners een interactief platform opgezet. Het platform brengt ondernemers en experts bij elkaar en biedt informatie, een forum en een trainingsprogramma Crisismanagement. Deelname is voor alle ondernemers in Limburg gratis, na aanmelden.  

  Lees meer
 • Bedrijvenloket+

  Onze adviseurs van het Bedrijvenloket+ helpen u graag bij vragen.

  Lees meer
 • Brief van de wethouder

  Een steunbetuiging van wethouder Janine van Hulsteijn.

  Lees meer
 • Aanvullende informatie

  Websites met meer informatie voor specifieke bedrijfssectoren en veelgestelde vragen en antwoorden.

  Lees meer