Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Trouwambtenaren

Gemeente Gennep heeft 3 trouwambtenaren en 2 gastvrouwen. Op deze pagina stellen de trouwambtenaren zich graag aan u voor.

 • Lilian Schouteten-Hermans

  Lilian Schouteten-Hermans

  Een uniek moment in jullie leven…
  Of het nu om een huwelijk of geregistreerd partnerschap gaat, als jullie dit lezen is de beslissing waarschijnlijk al genomen om definitief voor elkaar te kiezen en dit met een ceremonie wettelijk te bezegelen. En deze keuze is en blijft een uniek moment in het leven van twee mensen!
  Graag wil ik mij dan ook even aan jullie voorstellen…

  Lees meer
 • Willy Piepenbrock

  Eindelijk is het dan zover. Na veel voorbereidingen komt jullie huwelijksdag gestaag dichterbij. Als jullie dit lezen zijn jullie in ondertrouw gegaan of staan jullie op het punt om dit te doen, van harte gefeliciteerd.
  Uiteraard willen jullie dat jullie huwelijksdag een dag wordt om nooit te vergeten. Graag wil ik hieraan mijn steentje bijdragen. Als buitengewoon ambtenaar van de Burgerlijke Stand word ik geacht tijdens de huwelijksvoltrekking een toespraak te houden.
  Ik probeer deze toespraak altijd een persoonlijk tintje mee te geven. Daarbij is jullie inbreng van groot belang. Misschien hebben jullie zelfs heel specifieke wensen en ideeën.

  Lees meer
 • Marianne ten Haaf-Janssen

  Liefde is op weg zijn naar jezelf te vinden in elkaar (Toon Hermans)
  Jullie hebben er voor gekozen om, door middel van het huwelijk of geregistreerd partnerschap, aan elkaar en aan de wereld te laten zien dat je bij elkaar hoort. Dat je bij elkaar wilt zijn en dat jullie je leven onlos- makelijk aan elkaar willen verbinden. Omdat je bijzonder en speciaal bent in het leven van de ander en de ander in het leven van jou.
  Deze dag is een bijzondere en feestelijke dag. Voor jullie, en ook voor jullie dierbaren. Hierbij past een persoonlijke sfeer, met veel vrolijkheid en ook serieuze momenten. Om naast het officiële gedeelte een persoonlijke en betrokken toespraak te houden, hebben we voorafgaand aan het huwelijk of partnerschap een uitgebreid gesprek.

  Lees meer
Archief