Vierdaagse

Al jarenlang is de gemeente Gennep een doortochtgemeente van de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen.
Wij verwelkomen alle wandelaars ieder jaar weer met plezier en trots!
In de vroege ochtend van donderdag 18 juli wandelen de 40 en 50 km-lopers eerst door Milsbeek. De 50 km-lopers doen vervolgens ook het centrum van Gennep en Ottersum aan.

Op deze pagina vindt u meer informatie over de route, de activiteiten, subsidies en vergunningen.

Zie ook: www.4daagse.nl

Vierdaagse ooievaar

 • Vierdaagse Feestidee? Doe mee!

  Heeft u als inwoner of vereniging in de gemeente Gennep een leuk idee voor de Vierdaagse; bijvoorbeeld het inrichten van een wateruitdeelpunt, massagepunt, het organiseren van spelletjes of andere activiteiten langs de route? Of wilt u met uw club of vereniging helpen versieren of opruimen na afloop? Stuur dan een Vierdaagse Feestidee in en kom in aanmerking voor een vergoeding van uw activiteit of versiering!

  Lees meer
 • Vergunningen

  Wat zijn tijdens de Vierdaagse de mogelijkheden voor ondernemers (en particulieren) en waarvoor dient u een vergunning aan te vragen?

  Lees meer
 • Route

  Hier vindt u de Google Maps route van de derde dag van de Nijmeegse Vierdaagse, inclusief verzorgingsposten, toilet- en waterpunten. Het parcours van de Vierdaagse 2019 is daarnaast beschikbaar in tekst, beschreven per dag en per afstand, van de start tot het eindpunt: Stratenplan 2019.

  Lees meer
 • Verkeersmaatregelen

  De Vierdaagse wandelaars die 40 km lopen, komen op donderdag 18 juli 2019 door Milsbeek en de 50 km-lopers komen daarnaast ook door Gennep en Ottersum. Daarom worden er in deze drie kernen van de gemeente verkeersmaatregelen genomen.

  Lees meer
Archief